Liity varsinaiseksi jäseneksi

Liittyminen

Toimintamme tarjoaa mahdollisuuden kokea hyvää yhteisöllisyyttä. On erikoisosaamistamme tuottaa tapahtumia, joihin on mukava lähteä töistä tai kotoa. Liittymällä jäseneksi pääset osalliseksi tästä kaikesta ja paljosta muusta!

NUS ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sellainen ulkomaalainen, jonka kotipaikka on Suomessa ja joka hyväksyy puolueen tarkoituksen ja periaateohjelman, haluaa toimia puolueen tavoitteiden hyväksi ja täyttää sääntöjen mukaiset jäsenvelvollisuutensa.

Henkilö voi olla varsinaisena jäsenenä vain yhdessä puolueosastossa ja lisäksi kannattavana jäsenenä jossakin toisessa puolueosastossa. Puolueosaston kautta jäsen kuuluu Suomen Sosialidemokraattiseen Puolue rp:en.

Lue lisää kannatusjäsenyydestä täältä.

Jäsenenä sinulla on oikeus:

Jäsenenä saat muun muassa nämä puolueen ja piirin edut:

Näin liityt sähköisesti:

Sähköiseen liittymiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.(Nordea, Danske Bank, OP, S-pankki, Tapiola)

Mene sivulle: https://jasen.sdp.fi/liittymislomake/

1. Täytä perustiedot.
2. Valitse yhdistys eli puolueosasto:

Haluan liittyä
a) oman paikkakuntani paikallisyhdistykseen

Valitse tämä, jos merkitsit kotipaikaksi Helsinki
b) muuhun yhdistykseen
Valitse tämä, jos kotipaikkasi on muu kuin Helsinki

Valitse alle listautuvista yhdistyksistä Nuorsosialidemokraatit NUS ry.

3. Tarkista tietosi.
4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
5. Iloitse jäsenyydestäsi. Tule mukaan toimintaamme.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu laskutetaan kahdessa erässä: maaliskuussa ja syyskuussa.
– Normaali jäsenmaksu on 57 euroa
– Alle 25-vuotiaiden jäsenmaksu on 13 euroa.
– Sosiaalisin perustein alennettu jäsenmaksu 26 euroa.
– Yli 3600 euroa/kk ansaitsevien on mahdollista maksaa yhdistykselle tukijäsenmaksu, 120 euroa. Osasto saa normaalin osuutensa lisäksi 63 euroa ylimääräistä tukea jokaisesta jäsenmaksusta. Ilmoita halukkuudestasi jäsenvastaavalle Maria Nyroosille tai puoluetoimiston jäsenpalvelusihteeri Arja Pennaselle p. (09) 4789 8225

Kommentoi