NUS:n syyskokous 30.11.2015

Etusivu

NUS ry:n syyskokous järjestetään viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerin vieraana 30.11. klo 17.30-20.30.

Illan kuluessa saamme yleiskatsauksen viestintätoimiston ajankohtaisiin asioihin ja siihen, millaisena Burson-Marsteller näkee oman roolinsa yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentässä. Kuulemme myös laaja-alaisen ja korkeatasoisen poliittisen tilannekatsauksen kansalaisyhteiskunnan eri osa-alueilta, painotusten riippuen osallistujajoukosta.

Pohjoisranta Burson-Marstellerin puolesta paikalla ovat vaikuttajaviestinnän johtaja Riku Cavadas ja konsultti Anna Ranki. Lisäksi alussa paikalla on mahdollisesti toiminnanjohtaja Jouni Heinonen, jolta ilmestyi juuri uusi kirja ”The Reputable Firm” http://www.springer.com/us/book/9783319220079

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä tai muista luottamustoimista Helsingin sosialidemokraattisessa piirissä tai Helsingin Demarinaisissa? Syyskokouksessa valitaan edustajat ja varaedustajat molempiin piireihin.

Syyskokouksessa käydään läpi sääntömääräisesti muun muassa vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokousasiakirjoihin pääset linkeistä:
NUS syyskokous asialista 2015
NUS tosu 2016 esitys
NUS TA 2016 esitys

Luottamustoimista voit kysellä lisätietoa Nuorsosialidemokraatit-ryhmässä Facebookissa tai suoraan tämän vuoden hallituslaisilta.

Lisätietoja tapahtumasta Facebook-eventissä.

Ilmoittaudu tästä!

Lämpimästi tervetuloa!

Puheenjohtaja
Terhi Nokela
terhi @ nokela.net
040 753 4858

Varapuheenjohtaja
Niilo Toivonen
niilo.toivonen @ helsinki.fi

Kommentoi