NUS:n periaateohjelmatyöpaja II 27.8.2015

Etusivu

Järjestämme kolmiosaisen työpajasarjan, jonka aikana jalostamme joukoissamme piilevän viisauden kirjalliseen muotoon puolueen periaateohjelmatyöryhmän käytettäväksi.

Voit osallistua kaikkiin työpajoihin tai halutessasi vain johonkin niistä. Jokaiseen työpajaan liittyy ennakkotehtävä ja ryhmän tuotokset dokumentoidaan ja toimitetaan periaateohjelman luonnosta työstävälle työryhmälle.

Työpajasarjan osat ovat:
1. Sosialidemokratia ja arvot pidettiin 9.6.
2. Työ ja hyvinvointi 27.8. klo 16.30-18.00
3. Sosialidemokratian seuraava askel (syyskuun lopussa)

Toinen osa järjestetään 27.8. klo 16.30 -18.00 TSL:n tiloissa Hakaniemessä (Siltasaarenkatu 4, 7. krs) Illan aiheena on Työ ja hyvinvointi, jolloin pohditaan sitä, millaiden puolue SDP:stä tulisi, jos se perustettaisiin nyt.

Ennakkotehtävä:
Tee pienimuotoinen tutkimus tuttavapiirissäsi. Ota satunnaisesti 10 eri-ikäistä henkilöä. Selvitä, millaisessa työsuhteessa he ovat (vakituinen, määräaikainen, osa-aikatyö, yrittäjä) vai ovatko he työelämän ulkopuolella. Miltä suomalainen työelämä näyttää tämän pienimuotoisen tutkimuksen perusteella?

Ilmoittaudu ma 24.8. mennessä

Kommentoi