NUS:n periaateohjelmatyöpaja I: 9.6.2015

Etusivu

Järjestämme kolmiosaisen työpajasarjan, jonka aikana jalostamme joukoissamme piilevän viisauden kirjalliseen muotoon puolueen periaateohjelmatyöryhmän käytettäväksi.

Voit osallistua kaikkiin työpajoihin tai halutessasi vain johonkin niistä. Jokaiseen työpajaan liittyy ennakkotehtävä ja ryhmän tuotokset dokumentoidaan ja toimitetaan periaateohjelman luonnosta työstävälle työryhmälle.

Työpajasarjan osat ovat:
1. Sosialidemokratia ja arvot 9.6. klo 16.30 – 18
2. Työ ja hyvinvointi (elokuun lopussa)
3. Sosialidemokratian seuraava askel (syyskuun lopussa)

Ensimmäinen osa järjestetään ti 9.6.2015 TSL:n tiloissa Hakaniemessä (Siltasaarenkatu 4, 7. krs) Illan aiheena on Sosialidemokratia ja arvot, jolloin pohditaan sitä, millaiden puolue SDP:stä tulisi, jos se perustettaisiin nyt.

Ennakkotehtävä:
• Ota mukaan ensimmäiseen tilaisuuteen jokin kuva, joka kertoo siitä, miksi olen demari ja miksi olen täällä tilaisuudessa tänään. Kuva voi olla lehdestä leikattu, piirretty, valokuva – mikä tahansa kuva.
• Perehdy etukäteen Forssan ohjelmaan sekä uusimpaan, vuoden 1999 periaateohjelmaan.

Ilmoittaudu ma 8.6. mennessä

Keskustelu (1 kommentti)

Kommentoi